Tyrkia & EU

Før helga ble Tyrkia og EU enige om en avtale. Vinneren er Tyrkia og taperen er uten tvil Europa!

Tyrkia ønsker EU-medlemskap, Merkel ønsker å få stoppet migrantstrømmen fra Tyrkia. 6 milliarder Euro krever Erdogan, på toppen av det hele krever han visumfrihet for ca. 80 millioner tyrkere og at EU gjenåpner EU-søknaden som har ligget «på vent» i ca. 20 år.

Hvordan i all verden kan Merkel & co. stole på en type som Erdogan!? Det er mer enn hva jeg begriper…

Merkel satte selv Dublin-avtalen til side, hun gikk ut og sa at alle syriske flyktninger kunne søke oppholdstillatelse i Tyskland. Invitasjonen ble oppfattet, mens en angrende Merkel knapt nok skjønte hva hun hadde satt i gang. Nå håper hun tydeligvis på Tyrkias hjelp, og det på bekostning av Europa! Merkel har vært motstander av å gi Tyrkia EU-medlemskap, men etter at hun selv har rotet det til så har hun tydeligvis snudd i den saken..

Erdogan styrer Tyrkia med jernhånd, der ikke minst ytringsfriheten får trangere og trangere kår. Uavhengige medier stenges, frittalende personer fengsles og menneskerettigheter har Erdogan tydeligvis sin egen definisjon av.
Det paradoksale er altså at Erdogan, og hans islamistiske regjering trekker landet mer og mer mot øst, samtidig som det tyrkiske lederskapet får mer og mer å si i Europa. Men, Merkel lukker øyne og ører. Nå er det hun og Tyskland som skal reddes. Nei, få Norge ut av Schengen – dette ender ikke bra!

Enslige mindreårige asylsøkere

I 2015 kom det 5 300 enslige mindreårige til Norge, til Sverige kom det ca. 35 000.

De aller fleste av disse var tenåringsgutter fra Afghanistan. 10% var fra krigsherjede Syria og hele 65% (3 400) var fra Afghanistan, i Sverige var det samme prosentvise fordeling der 23 480 av 35 000 kom fra Afghanistan.

En av grunnene til at de kommer, er for at familiene skal kunne søke familiegjenforening. Et eks. på dette er Abdulsalam Othman, han flyktet fra Somalia som 14-åring. Via Libya og Tunisia havnet han i Norge. Som 16-åring søkte han om familiegjenforening med sine foreldre og 10 søsken, som da befant seg Etiopia. Da Abdulsalam Othman hadde rukket å bli 18 år gammel fikk han godkjent familiegjenforening med familien, dvs. 1 enslig mindreårig hadde blitt 13 personer. Et “ankerbarn” vant vinnerloddet. Fra en strabasiøs tilværelse i Etiopia, der 12 munner skulle mettes til en luksustilværelse i Norge der alt tilrettelegges fra dag én. Hvor mange slike tilfeller som finnes er umulig vite.

En annen grunn til at de sendes ut, er at de skal forsørge familien i hjemlandet. Det har blitt rapportert om mindreårige som har levd på sultegrensa ved norske asylmottak, pengene de har fått har blitt sendt hjem til familien.

Her er familien til Abdulsalam Othman samlet i Modum kommune i Norge:

Offentlige kostnader for hver mindreårig i denne gruppa er i snitt 2 millioner kroner per år. De 5 300 som kom til Norge i 2015 vil altså utgjøre en utgift på 10 milliarder pr. år.

Dette tilsvarer 1/3 av hele bistandsbudsjettet og 7 ganger mer enn det som er satt av til syriske flyktninger i Midt Østen!

I Sverige diskuterer de fremdeles om de skal innføre alderstesting. I Norge har vi brukt tannundersøkelser siden 2002. Disse testene har vist at 75% er eldre enn 18 år og halvparten av de igjen er over 20 år. UDI-direktør Frode Forfang fortalte så sent som i okt.-15 at 1/3 viste seg å være over 18 år, og at det også har blitt nødvendig å bruke røntgen av håndledd der det har vært tvil. Sverige har vegret seg mot slike tester.

I Sverige har voksne menn som utgir seg for å være barn blitt blandet inn i grupper med reelle barn og unge, kommuneansatte har fortalt om gråhårete menn – mange av disse er eldre enn personalet. Disse voksne mennene har løyet om sin alder og tar dermed ressurser fra de som virkelig er barn! Her er noen av de svenske «barna»:

Dette var bare noen eksempler på disse «barna». Her søker noen «gode hjelpere» etter klær og sko til de, «barn» med 42-46 i skostørrelse må sies å være et meget sjeldent fenomen:

…også Østerrike har sine «11-åringer», dette «barnet» er altså født i 2005!!!

Stabssjefen for Interpol rapporterte i jan.-16 at ca. 10 000 reelle barn har forsvunnet, dette kun i løpet av de 2 siste årene og de har forsvunnet etter registrering i Europa.

Noen er trolig hos slektninger andre steder i Europa, men det fryktes at mange av de blir utnyttet bl.a. i sexindustrien, svart arbeid eller annen kriminalitet. Smugling av illegale immigranter til Europa er noe av det mest lukrative kriminelle kan drive på med.