YPG/YPJ

Dere var de første til å reagere på IS og dere er de som er best på å drive terroristene på flukt
– nesten helt uten støtte fra omverden.
Selv når dere har det som vanskeligst, så hjelper dere andre.
Det var ikke uten grunn at det var DERE som fikk i oppdrag å forhandle fri den svenske journalisten,
det var til DERE de kom.
Dere ryddet områder for terrorister slik at tyrkiske soldater kunne flytte en helt ubetydelig grav,
dere stilte opp på tross av det Tyrkia hadde gjort mot dere.
De hater dere, tyrkere peker på dere og roper «PKK» før de dreper dere.
La de stemple dere som terrorister, vi som kjenner til dere og deres historie
– vi vet bedre og vi støtter dere.
Dere kommer aldri til å få den anerkjennelsen dere så inderlig fortjener.
Dere kommer aldri til å få tilbake alt dere har mistet.
Men, dere er de aller sterkeste og stolteste på jorden så mist aldri håpet,
gi aldri opp kampen for humanisme! Biji

Aleppo

Aleppo betraktes som den viktigste byen i den syriske borgerkrigen, det sies at den som vinner Aleppo vinner krigen.

Aleppo er Syrias største by, før krigen var det ca. 2,3 millioner innbyggere i byen. Nå antar man at ca. halvparten av disse er drept eller har forlatt, så per i dag tror man at det er i overkant av 1 million mennesker igjen.

Før krigen:

BEFOREALEPPO.SKYLINE.2006.fin2_.AP06031706603.jpg

..og nå:

ancient-city-of-aleppo-before-and-after

Det pågår harde kamper i byen mellom islamister og Assad/Russland. Vi hører stadig om: «Russiske og syriske styrker har intensivert kampen mot de opprørskontrollerte områdene rundt Aleppo, der det fremdeles er 350.000 mennesker og byen som var Syrias største før krigen, kan snart falle.» Tyrkias statsminister, Ahmet Davutoğlu, har også gått ut og advart at 1 million nye flyktninger kan komme til Tyrkia, hvis Aleppo faller.

Dette går igjen og igjen i vestlig media, men er dette den riktige fremstilling av situasjonen?

Nei, mener jeg. Aleppo kan ikke «falle» til regjeringsstyrkene. Det er de som rettmessig har krav på landet sitt inkl. byen Aleppo. Regjeringsstyrkene er ikke den fiendtlige parten i denne kampen, det er heller ikke de som består av utenlandske jihadister. De har den legitime makta over sitt eget territorium, og ifølge avtalen i Westfalen i 1648 så har en stat rett til å forsvare sin egen eksistens. På den ene siden bor det minoriteter og kvinner har frihet. På den andre siden selges kvinner som kveg, pakket inn i telt og minoritetene henrettes over en lav sko.

Byen er okkupert, så det riktige hadde vært: «Aleppo kan snart bli befridd av de syriske regjerinsstyrkene». Aleppo er en by regjeringsstyrkene har full rett til å forsvare, fordi alternativet er noe så mye verre…

CqUOMaiWAAUXmxX.jpg

Davutoğlu serverer også bare propaganda med sine «bekymringer» om 1 million nye flyktninger, det er faktisk det stikk motsatte som kan skje om Assad/Russland får tilbake kontrollen over byen. Mange av de som har flyktet kan da vende hjem, og de slipper å adlyde halshuggende terrorister fra alle verdens hjørner.

Vestlige mener er helt paralyserte av SOHR (Syrian Observatory for Human Rights), og referer blindt alt han kommer opp med. Er det slik profesjonell og upartisk journalistikk bør fungere? Skal de få lønn for å sitte å referere til en mann som sitter i Coventry, og som har like lite peiling som de selv? Hans (SOHRS) uttalelser og kilder er verdiløse, og kan med god samvittighet ignoreres.

Hvem har angrepet og okkupert Aleppo? Hvem har spredt sitt terrorregime over byen? Er det Assad eller er det de utenlandske og betalte jihadistene? Jeg bare spør!

 

Tyrkia + IS = Sant del 4

TURKEY’S SECRET PACT WITH ISLAMIC STATE EXPOSED BY OPERATIVE BEHIND WAVE OF ISIS ATTACKS

The elephant in NATO’s room: state-sponsorship of Daesh

From the 2014 NATO Summit in Wales

There is an agreement between Turkey and ISIS. Turkey supports ISIS because it poses a threat to Kurds and they can use it against them.”

“… when Mosul was first captured, around 50 people were held captive in the Turkish consulate. They opened all roads for us because our guys had the captives. They gave us all kinds of freedom of movement. Those captives were exchanged with Turkey releasing 100 of our friends.”

“Despite Erdogan’s claims that he is fighting ISIS, evidence that he has been, and continues to be, deeply complicit in allowing ISIS to transport, not just recruits via Turkey, but also weapons and supplies. These chilling facts have been confirmed over and again during our ISIS defector interviews. A former emir told us that ISIS had been able to construct thousands of propane tank bombs from supplies they brought in through Turkey.”

Turkeys secret pact with ISIS

En merkelig historie fra 2014.

49 ansatte ved det tyrkiske konsulatet ble tatt som gisler av IS den 11. juni-14 i Mosul, Irak. Så lenge disse var i fangenskap ville ikke Tyrkia, av hensyn til gislene, delta i kampen mot IS. ALLE gislene ble løslatt fra fangenskap den 20. sept.-14.

I følge en rapport, som er basert på informasjon fra kretsen rundt Abu Bakr al-Baghdadi, så kom beslutningen om frigivelsen direkte fra selveste kalifen. Det ble sagt at grunnen til frigivelsen, var at Tyrkia nektet å være med i koalisjonen mot IS. I følge samme rapport var det ingen militær aktivitet i forbindelse med gisseloverføringen. Tyrkia påsto det motsatte, statsminister Ahmet Davutoğlu sa at Tyrkias etterretningstjeneste hadde ledet operasjonen, men ville ikke gi noen detaljer. Det man vet er at natten til den 20. sept. ble gislene transportert fra Mosul til Raqqa, og så til Akcakale hvor de ble frigitt på morgenkvisten. Det har ikke blitt observert militær aktivitet i området på dette tidspunktet.

Hvordan kunne IS gi slipp på det strategiske overtaket de hadde på Tyrkia?

Og, hvorfor gjorde de det akkurat da, på et tidspunkt der USA satte opp koalisjonen og var i ferd med å starte militære angrep på IS!? Fryktet de ikke at Tyrkia ville gå med i koalisjonen når gislene var tilbake på tyrkisk jord, de var jo liksom hele grunnen til at Tyrkia hadde nektet å bli med.

FØRTINI -49 –gisler ble frigitte av IS, en helt unik hendelse i «kalifatets» historie.

Tyrkia benektet i tillegg at de hadde betalt løsepenger. Gislene ble møtt av statsminister Davutoğlu og et folkehav da de landet i Ankara.

Hvorfor greier ingen andre land å forhandle løs gisler fra IS uten å betale løsepenger, eller befri de via en militær operasjon? Hvordan gjorde Tyrkia det? Bra jobbet Erdogan, eller?

Tyrkia nekter fremdeles å bli med i koalisjonen…